maandag 2 december 2013

Dag 7 Blue Spring State Park

Vanmorgen na het ontbijt naar Blue Spring statepark gereden voor naar Manatees te kijken, op het bordje stond dat er 189 Manatees geteld waren.









Zoveel hebben wij er niet gezien maar er zwommen er genoeg, er staat overigens nog op de planning om met ze te gaan zwemmen beetje het weer bekijken volgende week.


 
Na een uurtje of twee hadden we het wel weer gezien en zijn we op de terugweg langs de Altamonde Mall gegaan hier waren we nog niet geweest, het is er in ieder geval minder druk dan in de Florida mall en ziet er ook mooi uit met de bekende winkels.


Toen nog even naar Downtown Disney gereden daar was Heger ook nog niet geweest, daar was het ook niet echt druk je merkt dat de vakantieweek afloopt, we hadden snel een parkeerplek net voor T-rex.

 
Na een paar uur hadden we het wel gezien en zijn we een hapje gaan eten en hebben we de Wood grill buffet op de Int. drive geprobeerd, ik moet zeggen dat viel niet tegen, veel keuze, kon zelfs dingen laten wokken en alles ziet er netjes en schoon uit met normale borden.
Dat was de laatste keer dat we bij de Golden Corral een afknapper hadden ze plastic borden en het eten zag er ook niet meer zo best uit dus daar kwamen we de laatste jaren al niet meer.
Onderweg naar de huis nog even bij de Walmart langs gegaan en dat duurt altijd langer dan je verwacht, nu dus ook en gelijk weer de nodige dingen meegesleept.






Morgen gaan we beginnen met het eerste Disney park  Hollywood studio en aan het weer gaat het niet liggen, ze geven voor de hele week rond de 25 graden op.
Tot morgen.


4 opmerkingen:

  1. Niet verkeerd he, die Wood Grill. De keuze is reuze......Jullie blijven morgen toch wel in DHS tot de lichtjes gaan dansen. Veel plezier! O ja...hier gaat het sneeuwen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Golden Corral plastic? Die van ons had gewone borden. Zal wel aan de eigenaren liggen dan. Wat een geluk zeg die slang. Zoveel dieren hebben wij niet gezien. Veel plezier in DHS.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja jullie moeten wel wachten op de lichtjes hoor dat is echt waanzinnig en als je A&F wil kopen dan moet je in Altemonte zijn .
    Wij vonden Wood Grill ook goed maar alleen veel te veel .
    O ja hier sneeuwt het nog niet hoor

    BeantwoordenVerwijderen