zondag 8 december 2013

DAG 12 ORLANDO PREMIUM OUTLETS

Een echte vakantiedag, lekker laat opgestaan, Theo zijn looprondje gedaan en na een ontbijtje en wasjes zijn wij met zo'n allen in de auto gestapt richting Orlando Premium outlet gegaan.
 


Weer eens een schitterende zonnige warme dag en al gauw waren wij elkaar kwijt, maar geen nood men kan erin verdwalen maar met sms'en kom je elkaar weer tegen bij de auto.
Werkelijk het vliegt voorbij zo'n dag maar met deze prijzen is het prettige winkelen.
Vandaag had Heger afgesproken met familie (die hier wonen) te bezoeken. Zij zijn gepensioneerd en wonen in een prachtige community en hebben nog een heel actief leven, behalve fantastische hobby's kunnen zij daar allerlei soorten activiteiten uitoefenen en zo te zijn zij super gelukkig en tevreden in hun prachtige villa. De gastvrouw, een tante van Heger, spreekt nog vloeiend Nederlands en de gastheer een gastvrije heer uit Chili kan fantastische cocktails mixen. Wij werden verwelkom met een heerlijke kaasassortiment, crackers samen met pittige worstjes en zalig fruit en verfrissing. Daarna trakteren ze ons op een rondleiding langs clubs en de village. Echt een paradijs, zo schoon, stil, veilig en gemoedelijk dat gun ik eigenlijk iedereen wel.
 

 
Het was een ware genoegen om zulke leuke mensen te ontmoeten.
Op de terugweg zijn Heger en Richard nog snel de nodige coupons gaan inleveren bij JoAnn en hebben daar flinke kortingen en leuke dingen gekregen.
Uiteindelijk zijn wij toch wel wat te laat een hapje gaan eten wij Wendy's.


 

1 opmerking:

  1. Zo dat zijn aardig wat tasjes op de bank, goed geslaagd dus.
    Gezellig zo'n ontmoeting met familie en wat super dat het zulk lekker weer is.
    Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen